Wat ga je bij ons doen?

De web-applicatie ontwikkelaar houdt zich bezig met het ontwikkelen van interactieve web user interfaces in JavaScript, HTML, CSS, etc. wat zorgt voor inzage in hoe onze klanten hun energie verbruiken en wat zij kunnen doen om hun energiekosten te verlagen. 

De werkzaamheden van een web applicatie ontwikkelaar bestaan uit:

 • Het ontwikkelen van nieuwe componenten van een interactieve web applicatie.
 • Implementeren, testen en functioneel bug fixen.
 • Verschaffen van support voor software releases.
 • Deelnemen aan Agile development door middel van het gebruiken van Scrumban.
 • Verbetervoorstellen maken voor bestaande componenten die bijdrage leveren aan product doelen.

 

Wie ben jij?

Je bent succesvol in deze functie als je:

 • een hbo opleiding in een relevante richting hebt;
 • een hoog code coverage (na testen) en jouw documentatie is altijd on-point;
 • kennis van en ervaring met  web UI development skills including HTML5, CSS3 (Media Queries), Javascript (Angular, JQuery), AJAX, JSON, Websocket, RESTful application development;
 • op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen de ICT- wereld;
 • goede beheersing van de Engelse taal;
 • analytisch, conceptueel denken en flexibel.

 

Wie zijn wij?

Sustainable Buildings is een jong prijswinnend hightech softwarebedrijf dat een baanbrekend energiemanagement systeem voor gebouwen levert. Onze missie is om gebouwen te voorzien van een innovatief en betaalbaar cloud based energiemanagement systeem om de overgang naar duurzaamheid te versnellen.

Vanaf augustus 2020 is Sustainable Buildings een dochteronderneming geworden van Innova Energie. Met deze extra boost aan senioriteit kunnen we beter inspelen op de markt, wensen in kaart brengen en zo onze software nog sneller en beter ontwikkelen.

 

Wat krijg je van ons?

Wij zijn een energiek, jong en informeel bedrijf. Onze klanten staan op de eerste plaats waardoor wij als bedrijf en jij als professional kunnen groeien. Wij zijn professioneel en werken samen op basis van vertrouwen. De mensen bij Sustainable Buildings hebben een brandende ambitie om te groeien; als bedrijf en als professional. Doe jij je best voor onze ontwikkeling, dan doen wij hetzelfde voor jou. Wij zijn nieuwsgierig en komen graag met nieuwe ideeën. Dat alles maakt werken bij Sustainable Buildings leuk. De standplaats voor deze functie is in Groningen en  incidenteel bezoek je het hoofdkantoor in Den Haag.

De arbeidsvoorwaarden zijn goed, 24 vakantiedagen, pensioenregeling, korting op jouw energiecontract en op verschillende sportschool abonnementen en een collectieve zorgverzekering. Wat let je nog om te solliciteren?

 

Ben jij enthousiast geworden?
Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Wanneer wij een match zien, nemen wij zo snel mogelijk persoonlijk contact op met jou. Heb jij nog vragen na het lezen van de vacature? Bel gerust naar Chau Hang (HR adviseur) via telefoonnummer 070-3016628.

 

Solicitatie verzenden